Zonneweide Glimmen rondt grondwerkzaamheden af

 

Stuur ons een bericht

Wordt lid

Zonneweide Glimmen rondt grondwerkzaamheden af en breidt postcoderoos uit met 570 panelen.

Op 18 december 2020 zijn alle momenteel beschikbare panelen gereserveerd. We hebben echter de mogelijkheid om de postcoderoos uit te breiden met 570 panelen. Nieuwe belangstellenden komen op een “wachtlijst”. Als uiterlijk 1 maart 2021 al de genoemde 570 panelen gereserveerd zijn, kunnen we overgaan tot de feitelijke uitbreiding. Zie voor meer informatie www.zonneweideglimmen.nl.

Op de locatie zijn de grondwerkzaamheden ondertussen afgerond en is het bouwbord geplaatst. Het terrein ziet er nu kaal uit, maar er komen bomen langs de Zuidlaarderweg zodat de zonneweide niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. Daarnaast is de basis voor een houtwal gelegd aan de noordzijde. Vanaf januari wordt gewerkt aan het realiseren van de transformator, de aansluiting met het elektriciteitsnet en het plaatsen van de zonnepanelen en de omvormers. In het voorjaar wordt het terrein ingezaaid.

Zonneweide Glimmen
Zonneweide Glimmen
Zonneweide Glimmen
Zonneweide Glimmen

Doe mee

Nieuwe belangstellenden komen op een “wachtlijst”. Als uiterlijk 1 maart 2021 al de genoemde 570 panelen gereserveerd zijn, kunnen we overgaan tot de feitelijke uitbreiding. Meld je interesse via de website www.zonneweideglimmen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze initiatieven en partners

ECoop

Wordt lid

Wordt lid

Over ons

Stuur ons je vraag