Zonneweide Glimmen kiest voor Greenchoice

 

Stuur ons een bericht

Wordt lid

De Energie Coöperatie Zonneweide Glimmen heeft een contract voor 3 jaar gesloten met Greenchoice om de opgewekte stroom af te nemen.

De ambitie van Greenchoice is om de stroom die aan haar klanten wordt geleverd volledig te betrekken bij lokale stroomopwekkers. Dat past goed bij onze eigen doelstellingen. De Consumentenbond geeft Greenchoice bij de jaarlijkse vergelijking van de “groenheid” van energieleveranciers een 8,2. Daarnaast betaalt Greenchoice een hoge prijs voor onze stroom.

Zonneweide Glimmen heeft samen met Greenchoice een aantrekkelijk voorstel voor wie als klant over wil stappen van energieleverancier. Hier is een speciale internetpagina voor gemaakt. Als u zich opgeeft via deze pagina dan krijgt u een speciale korting. Het betreft hier een speciaal tarief dat (voor een gemiddelde verbruiker) € 50 per jaar lager is dan het standaard tarief. Iedereen kan gebruik maken van dit aanbod, mits de aanmelding gebeurt via onze internetpagina. Zo krijgt u uw zelf opgewekte stroom in uw eigen huis.

Klik hier voor de internetpagina van Greenchoice. Ook de coöperatie wordt hier beter van. Voor iedere klant krijgen wij jaarlijks een vergoeding. Daar profiteert een lid van de coöperatie ook van.

Doe mee

Er zijn nog 110 zonnepanelen beschikbaar voor inwoners, stichtingen, verenigingen en bedrijven in het gebied Vries – Peize – Groningen-Zuid – Kropswolde. Een paneel kost € 250 en verdient zich terug in ongeveer 8 jaar. Met een subsidie i.v.m. aardbevingsschade kunnen ook panelen aangeschaft worden. De inschrijving sluit 31 december 2020, zo lang de voorraad strekt Meld je interesse via de website www.zonneweideglimmen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze initiatieven en partners

ECoop

Wordt lid

Wordt lid

Over ons

Stuur ons je vraag