Onderzoek duurzaam (eet)gedrag

Uitnodiging bijeenkomst 10 april van 20.00-21.30 uur in Vleugel F (Biotoop)

Stuur ons een bericht

Wordt lid

Twee docenten van de Hanzehogeschool in Groningen hebben Duurzaam Haren benaderd met een verzoek om mee te helpen met de organisatie van een onderzoek naar de motivatie voor duurzaam gedrag.

Ze willen in een eerste fase leden van Duurzaam Haren bevragen en later misschien een meer uitgebreide enquête organiseren onder de klanten van Ecoplaza. Het gaat over de redenen, waarom mensen de moeite willen nemen om duurzaam te leven. Misschien dat er nog een splitsing zal worden gemaakt tussen gedrag rond energie en eetgedrag.

De onderzoekers lichten hun aanpak toe:

“Wil jij met ons meedenken over duurzaam eetgedrag? Wij – onderzoekers van de Hanzehogeschool Groningen – nodigen inwoners van Haren uit die al interesse hebben in duurzaamheid, vooral op het gebied van energie en voeding. Denk vanuit het oogpunt van de burger mee hoe we samen tot een positieve verandering kunnen komen.

Kom naar onze bijeenkomst en ga met ons in gesprek. Samen zoeken we antwoorden op vragen zoals: Wat motiveert mensen om duurzame keuzes te maken en duurzamer te eten? En hoe kunnen we hen aanmoedigen om dit ook echt te doen?

De bijeenkomst vindt plaats op 10 april van 20.00-21.30 uur in Vleugel F (de Kantine) van de Biotoop in Haren (Kerklaan 30).

Meld je aan bij Wout Veldstra van Duurzaam Haren (woutveld@gmail.com) of 06-57016466).

Tot ziens op onze bijeenkomst!
Jan Wever en Karel Alsem, Docenten Hanzehogeschool Groningen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze initiatieven en partners

ECoop

Wordt lid

Wordt lid

Over ons

Stuur ons je vraag